Bakonyi Denevérkutatás
Az éjszaka repülő emlősei

Bakonyi Denevérkutatás - Az éjszaka repülő emlősei

Támogasd adód 1%-val a denevérek védelmét, mentését! Adószám:
19241504-1-19

Bakonyi Denevérvédelmi Alapítvány

1 hozzászólás 2020-05-10 19:55

Nagy mérföldkőhöz érkezett a Bakonyi Denevérkutatás!
Ebben a vírussal terhelt nehéz időszakban sem unatkoztunk, sőt kicsit a papírmunka felé fordultunk. Ezen belül a hivatalos ügyintézés keszekusza világába nyertünk bepillantást.
Az ötlet, hogy a Bakonyban végzett denevérkutatásokat valamilyen egyesületi, vagy alapítványi keretekbe tömörítsük már évek óta terveim része volt. A mostani téli időszakban ezt megvalósítottuk. Április végén a Veszprémi Törvényszék hivatalosan is bejegyezte a BAKONYI DENEVÉRVÉDELMI ALAPÍTVÁNYT! :-) Mára minden hivatalos irat a kezünkben van, így megkezdheti az alapítvány a működését. Minderre a pályázatokon való részvétel, különböző programokba való bekapcsolódás és a támogatási rendszer miatt volt szükség.
Eddig a Bakonyi Denevérkutatás felmérései, eszközbeszerzései, terepi védelmi intézkedései saját pénzből valósultak meg, nevén nevezve Mészi áldozatos munkájának és a csatlakozó önkénteseknek köszönhetően. Alapítványi keretek mellett remélhetőleg többet tudunk tenni, e fogyó, de nélkülözhetetlen éjszakai emlősök védelme érdekében.
Aki teheti, és segítene az most már bátran megteheti, így remélhetőleg megvalósulhat az újonnan kifejlesztett denevérodúk gyártása, kihelyezése, majd ellenőrzése. A minél több terepi nappal az élőhelyek védelmének minél pontosabb szakmai megalapozottsága. Bízunk abban, hogy segítségetekkel Veszprém megye, a Bakony denevérei még sokáig betölthetik szerepüket a természet körforgásában.

Hozzászólások (1 db)

László
2020-05-27 08:40
Sok sikert kívánok az alapítvány működéséhez! Fontos és hasznos munkát végzel!

×

Válasz
László hozzászólására

 Figyelj a nagybetűre!

Nem tudod elolvasni a képet? Kattints ide új képért!

×

Én is hozzászólok

 Figyelj a nagybetűre!

Nem tudod elolvasni a képet? Kattints ide új képért!

Galériánkból

Olvastad már?

Gyöngybagolyvédelmi Alapítvány